Moderne Villa's Zilverkust, Portugal
Villas Winterberg Duitsland
Nova Lake Resort Zuid Bohemen, Tsjechië
Nazaré Canyon Portugal

Waarom de Zilverkust?
De Zilverkust, ook wel Costa da Prata, is gelegen aan de westkust van Portugal. Een 200 km lange kuststrook welke zo’n 40 km boven de hoofdstad Lissabon begint en loopt noordelijk door tot net onder Porto. De kust wordt gekenmerkt door de prachtige baaien en brede stranden, badplaatsen met prachtige zandstranden zijn hier volop aanwezig.De Zilverkust is een toplocatie voor de fanatieke golfer, in het gebied zijn meer dan 20 golfbanen te vinden. Het bekende Praia D’el Rey ligt op 20 minuten van het project Carina Villas. De regio werd in 2007 uitgeroepen tot dé golfbestemming van Europa. Het gebied staat bekend als één van de meest interessante groeiregio’s op dit moment, voornamelijk door de constante ontwikkeling in de richting van een aantrekkelijk en luxe gebied voor toerisme. Dit maakt de Zilverkust een aantrekkelijke regio voor uw tweede woning. Volgens A Place in the Sun (www.aplaceinthesun.com) heeft deze regio de potentie in zich om de komende tien jaar een waar­devermeerdering van onroerend goed tot 360 % te realiseren. Ook volgens het Engelse Channel 4 is de Costa de Prata nu Booming Business, de regio werd gekozen als 3de de beste locatie voor investeerders in Europa.De combinatie van een ruige ongerepte natuur met de faciliteiten die een grote stad als Lissabon biedt, maakt dit gebied onweerstaanbaar aantrekkelijk voor veel investeerders en toeristen. Hierdoor is een woning in dit gebied niet alleen een prachtige tweede woning maar ook een zeer solide investering!

Waarom Winterberg?
Op een paar minuten rijden van het project ligt het gezellige en bruisende stadje Winterberg. Deze vroegere Hanzenstad is in de 13e eeuw ontstaan en is een oud kuuroord. Inmiddels is Winterberg uitgegroeid tot een bekende internationale wintersportplaats. In het gezellige centrum vindt u tal van winkels en boetiekjes maar ook leuke konditoreien en veel restaurants. De keuken is gevarieerd, van fastfood tot toprestaurants en de après-ski is uitstekend. Ook diegenen die later op de avond nog vertier zoeken, kunnen zich prima uitleven in een wijnbarretje of in één van de trendy discotheken. Neuastenberg is een knus en authentiek wintersportdorp waarvan het traditionele karakter goed bewaard is gebleven. De kenmerkende vakwerkhuizen en de gezellige restaurantjes en bistro’s zorgen voor een sfeervol geheel. In het dorp zijn diverse hotels, waaronder het bekende Dorint en winkeltjes voor uw dagelijkse inkopen. Ook de après-ski is goed verzorgd en het is altijd gezellig in de barretjes bij de skipiste en rondom de liften.

Waarom Nová Pec?
Het dorp Nová Pec biedt perfecte mogelijkheden voor een actieve vakantie voor het hele gezin, het hele jaar door. De verscheidene restaurants met gezellige terrassen langs de vele fiets- en langlaufroutes zorgen voor een aangename sfeer. In de zomer biedt Nova Pec prachtige natuur met een dicht netwerk van fiets- en voetpaden, waterpret op het Lipnomeer, kanovaren over de Moldau (van bv. Lenora naar Nova Pec – 31km) en natuurlijk de alom gewaardeerde 27-holes golfbaan Böhmerwald en het sportklimcentrum Schöneben, dit alles maakt het tot de ideale plaats voor uw zomervakantie. In de winter biedt het sneeuwzekere Oostenrijkse skigebied Hochficht  (28 km van Nova Pec) uitstekende mogelijkheden voor skiërs  en Schöneben (12 km van Nova Pec) is één van de beste langlaufgebieden in Tsjechie. Daarnaast zijn er verschillende loipes rondom Nova Pec. Op slechts 40 km afstand ligt het historische UNESCO stadje Cesky Krumlov, gesticht rond 1250. Er zijn niet alleen veel middeleeuwse monumenten, maar ook veel winkeltjes, musea, restaurants en vele gezellige cafés.

Waarom Nazaré Canyon?

Nazaré is een begrip in de surfwereld. De verschillende stranden bieden met hun variatie aan golftypen volop surfgelegenheid aan surfers van elk niveau, en door het klimaat telt de surfkalender daar 365 dagen. Surfers uit heel de wereld komen dan ook naar Nazaré. Niet alleen om zelf te surfen, ook om de prestaties van professionele surfers te bewonderen. Sinds 2016 heeft Nazaré als enige plaats in Europa – Europa telt 30 miljoen actieve surf fans – de licentie gekregen om een van de Big Wave Tour Events van de World Surf League (WSL) te organiseren. Dit evenement trekt veel bezoekers uit heel de wereld.

Anders dan het gros van de aanbieders is Nazaré Canyon meer dan een toeristenverblijf. Het verblijf in één van de 36 luxe appartementen met bijbehorende faciliteiten – zoals zwembad, gezamenlijk dakterras is onderdeel van een totaalpakket dat aan een specifieke doelgroep wordt aangeboden. Uit continu onderzoek naar het online zoekgedrag van mensen die Portugal willen bezoeken, blijkt dat het strand, de lokale gastronomie en de uitstekende surfmogelijkheden de top 3 online zoektermen zijn. Daarnaast staat Portugal wereldwijd op nummer 1 in de resultaten wanneer het gaat om surfen. Een perfecte match met Nazaré. Nazaré Canyon richt zich daarom op gezinnen en op surfers, waarbij surfers een specifieke doelgroep vormen.