Gezellige appartementen in het dorpje Nová Pec in het Boheemse Woud – Tsjechië
De appartementen zijn gelegen in het pittoreske Boheemse dorpje Nová Pec aan het begin van het Lipnomeer, max. een half uur rijden van het Oostenrijkse skigebied Hochficht. De appartementen zijn geschikt voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide via een gerenommeerd verhuurconcept.

Locatie

Omgeving

Het dorp Nová Pec biedt perfecte mogelijkheden voor een actieve vakantie voor het hele gezin, het hele jaar door. De verscheidene restaurants met gezellige terrassen langs de vele fiets- en langlaufroutes zorgen voor een aangename sfeer. In de zomer biedt Nova Pec prachtige natuur met een dicht netwerk van fiets- en voetpaden, waterpret op het Lipnomeer, kanovaren over de Moldau (van bv. Lenora naar Nova Pec – 31km) en natuurlijk de alom gewaardeerde 27-holes golfbaan Böhmerwald en het sportklimcentrum Schöneben, dit alles maakt het tot de ideale plaats voor uw zomervakantie. In de winter biedt het sneeuwzekere Oostenrijkse skigebied Hochficht  (28 km van Nova Pec) uitstekende mogelijkheden voor skiërs  en Schöneben (12 km van Nova Pec) is één van de beste langlaufgebieden in Tsjechie. Daarnaast zijn er verschillende loipes rondom Nova Pec. Op slechts 40 km afstand ligt het historische UNESCO stadje Cesky Krumlov, gesticht rond 1250. Er zijn niet alleen veel middeleeuwse monumenten, maar ook veel winkeltjes, musea, restaurants en vele gezellige cafés.

Het project

Het project bestaat uit drie traditionele Boheemse gebouwen met ieder 12 appartementen, in totaal 36 appartementen. In ieder gebouw bevindt zich 4x één slaapkamer appartementen met een ruime woonkamer, een open haard, een open keuken en een groot buitenterras. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich 8x tweeslaapkamer appartementen met twee verdiepingen. Elk appartement beschikt over gratis hoge snelheid WIFI en satelliettelevisie.

De appartementen kunnen commercieel verhuurd worden via een professionele organisatie of uitsluitend voor eigen gebruik worden benut. Een combinatie is ook mogelijk. U kunt het appartement ook voor een aantal maanden per jaar verhuren. In december 2014 wordt gestart met de verhuur van gebouw A. Er is een parkeerterrein, sportveld, en een receptie voor gasten aanwezig.

Interessante ontwikkelingen

Meer informatie?