Alpine Resort Montafon is een hoogwaardig en luxueus resort in Gargellen – op 1500 m boven zeeniveau direct aan de skipiste (ski in – ski out).
Het romantische bergdorp Gargellen ligt in het hart van de populaire toeristische regio Montafon. Deze sneeuwzekere topbestemming met 200 km skipiste trekt bezoekers in de zomer en de winter waardoor het een interessante investeringsmogelijkheid is voor het bezitten van een ski-eigendom. Gargellen en het Silvretta-gebergte zijn een waar paradijs voor skiërs, snowboarders en skitochten.
Het project bestaat uit 3 gebouwen met 60 appartementen, allemaal volledig ingericht met moderne alpine interieurs.

De appartementen zijn volledig ingericht en klaar voor gebruik en verhuur bij aflevering. Het interieurontwerp is gebaseerd op het gebruik van natuurlijke materialen om een warme en gezellige sfeer te creëren; modern met een vleugje “Alpine Style Living”! Alle appartementen bieden het meest verbluffende uitzicht in de vallei, met balkons die het ongeëvenaarde uitzicht maximaliseren.

Alpin Resort, Montafon | Oostenrijk

Alpin Resort, Montafon

  • Ski in – ski out locatie met 246 km aan pistes
  • Ondergrondse parkeergarage en keldercompartimenten
  • Algemene ruimte: bar, lobby, receptie
  • Professionele toeristische verhuur door ervaren exploitant
  • Aantrekkelijke huurprognoses
  • Prijzen vanaf € 154.950 tot € 489.950 voor appartementen met 1 of 3 slaapkamers
Montafon haus int
Montafon haus
A50I0563

Gargellen is het hoogste bergdorp in Montafon op 1423 meter en heeft een natuurlijk en ongerept element. Knarsende sneeuw en kristalheldere lucht – in het “sneeuwdorp” Gargellen is alles wit in de winter. De imposante Madrisa torent hoog boven het dorp uit, hier vindt u ook het grensoverschrijdende Madrissa-pad tussen Montafon en Zwitserland. In de winter is dit pad ook schitterend voor tour skiërs, samen met de 387 bochten in de diepe sneeuw van de legendarische Nidla afdaling, worden alle skifanaten geprikkeld.
Het authentieke dorp Gargellen is voor Nederlanders perfect aan te reizen omdat het 840 km Autobahn betreft. Vanaf de afslag Bludenz/Montafon tot aan het dorp Gargellen hoeft u nog maar 29 km/30 minuten aan binnenwegen te rijden.

De volgende internationale luchthavens bevinden zich in de buurt van Montafon:
• Luchthaven Zürich-Kloten (afstand ongeveer 150 km – 2 uur)
• Luchthaven Innsbruck (Afstand ongeveer 160 km – 2 uur)